top of page
MOULES8.jpg

MOULES WEDNESDAY

På onsdagar under vintern och våren fokuserar vi på blåmusslor. Vi har fantastiska musslor i vårt kalla Västerhav och de går att servera på många olika vis. Fransmännen vet hur man skall njuta av denna klassiker! 

MUSSLOR, MUSSLOR, MUSSLOR

FÖRRÄTTER

ISABELLE CRAB ROLL 

briochebröd - picklad fänkål - forellrom

159

TONFISK 

soja - avokado - friterad vitlök 

165

BURRATA 

blodapelsin - sharonfrukt - ruccola

159

LES CLASSIQUES DE LA BRASSERIE

STEAK FRITES

ryggbiff - café de paris smör - tomatlökssallad - pommes

325

FRENCH BURGER

200 g högrev - karamelliserad lök - dijonsenapsmajonnäs - pommes

245

CHÈVRE CHAUD

gratinerad getost - bistrosallad - valnötter - honung - vinegrette

195

MOULES MED TOMAT

chili - vitlök - olivolja - persilja - citron - bröd

255

FRANSK KLADDKAKA

vispad grädde - hackad chokladfondant

110

CHOKLADTRYFFEL

  45

CRÈME BRÛLÉE

 95

AMERIKANSKA PANNKAKOR 

chokladsås - salt karamell - karamelliserade popcorn

110

DESSERT

OSTRON

NATURELLA OSTRON

fine de clair

35 / st

 

OSTRON CEVICHE STYLE

55 / st

 

BLOODY MARY OSTRON

55 / st

MOULES

MOULES ISABELLE

grädde - vitt vin - vitlök - espelettepeppar - persiljeaioli - pommes

255

 THAI STYLE MOULES

cocosmjölk - citrongräs - limeblad - ingefära - pommes

255

1. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

2. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

3. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

4. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

bottom of page