top of page
MOULES8.jpg

MOULES WEDNESDAY

På onsdagar under vintern och våren fokuserar vi på blåmusslor. Vi har fantastiska musslor i vårt kalla Västerhav och de går att servera på många olika vis. Fransmännen vet hur man skall njuta av denna klassiker! Välj mellan pommes eller surdegsbröd till dina musslor

MUSSLOR, MUSSLOR, MUSSLOR

FÖRRÄTTER

ISABELLE CRAB ROLL 

briochebröd fyllt med krämig krabbröra, smörad krabba och picklad fänkål

145

STEAK TARTARE

råbiff på nötinnanlår med kapris- & cornichonmix, friterad palsternacka, Espelettemajonnäs och brynt smörpulver

155

HUVUDRÄTTER

STEAK TARTARE   

råbiff på nötinnanlår med kapris- & cornichonmix, friterad palsternacka, Espelettemajonnäs och brynt smörpulver. serveras med pommes frites

275

STEAK FRITES

ryggbiff med rödvinssås och bearnaise, haricots verts, bakad tomat och pommes frites

325

MOULES A LA CREOLE

blåmusslor, kokosmjölk, ingefära, chili, citrongräs och aioli ( välj bröd eller pommes frites till dina moule)

255

CHOKLADTRYFFEL

45 / 2 st

CRÈME BRÛLÉE

  85

MACARONS 

fråga efter dagens urval

20 / st

T.R.E. 

chokladtryffel, kirk & sweeney 12y rom och espresso

 115

YUZUSORBET 

med citronkräm, maräng, mandelsmulor och

färska bär

115

DESSERT

OSTRON

DAGENS OSTRON

serveras med schalottenlökvinägrett,

citron och tabasco

Dagspris

 

GRÖNT OSTRON

med gurka, grönt äpple, pepparrot och örtolja

55 / st

 

BLOODY MARY OSTRON

med kryddig tomat- och selleriröra

55 / st

MOULES

MOULES ISABELLE

blåmusslor, vitt vin, grädde, espelettepeppar, krondill, vitlök, örter och aioli ( välj bröd eller pommes frites till dina moule)

255

MOULES BOUILLABAISSE

blåmusslor, krossad tomat, rökt paprika, saffran, apelsin, örtkrutonger och aioli ( välj bröd eller pommes frites till dina moule)

255

1. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

2. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

3. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

4. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

bottom of page