top of page

Ostron

NATURELLA

Franska fine de clair 

35 / st

 

CEVICHESTYLE

55 / st

 

BLOODY MARY OSTRON

55 / st

Förrätter

HUMMERSOPPA

gruyèreosttoast

175

ISABELLE CRAB ROLL

briochebröd - picklad fänkål - forellrom

159

TONFISK

soja- avokado - friterad vitlök

165

RÖKT ANKBRÖST

getost - bistrosallad - honung - hallonvinegrette

155

BURRATA

blodapelsin - sharonfrukt - ruccola

159

Huvudrätter

DAGENS FISKEFÅNGST

bakad kål - forellrom - syrlig dillsås

289

 

RÖDVINSBRÄSERAD OXKIND

sidfläsk - champinjoner - smålök - potatispuré

289

VARIATION PÅ KÅL

pumpa - skogssvamp - gruyère - gremolata - crème

255

Les classiques

de la brasserie

STEAK FRITES

ryggbiff - café de parissmör - tomatlökssallad - pommes

325

 

FRENCH BURGER

200g högrev - karamelliserad lök - smält emmentaler - bifftomat - dijonsenapsmajonnäs - pommes 

245

MOULES ISABELLE

vitvin - grädde - vitlök - espelettepeppar - pommes - persiljeaioli

255

 

CHÈVRE CHAUD

gratinerad getost - bistrosallad - valnötter - honung - vinegrette

195

Dessert

FRANSK KLADDKAKA

vispad grädde - hackad chokladkrokant

110​

CHOKLADTRYFFEL

  45

CRÈME BRÛLÉE

 95

AMERIKANSKA PANNKAKOR 

chokladsås - salt karamell - karamelliserade popcorn

110

KVÄLL
Ons - tor 16-23
fre 16-01
lör 17-01

BRUNCH
lör - sön 12-17

LUNCH

tis - fre  11.30-14.30

KVÄLL
lör 17-sent

Menu classique

HUMMERSOPPA

gruyèreosttoast

RÖDVINSBRÄSERAD OXKIND

sidfläsk - svamp - potatispuré

FRANSK KLADDKAKA

vispad grädde - hackad chokladfondant

525

Vinpaket

345

Menu Isabelle

TONFISK

soja - avokado - friterad vitlök

DAGENS FISKEFÅNGST

bakad kål - forellrom - syrlig dillsås

CRÈME BRÛLÉE

525

​Vinpaket

345

Menu végétarien

BURRATA

blodapelsin - sharonfrukt  - ruccola

VARIATION PÅ KÅL 

pumpa - skogssvamp - gruyère - gremolatacrème

CRÈME BRÛLÉE

495

​Vinpaket

345

bottom of page