MARCONAMANDLAR
65
POMMES FRITES MED DIPP
55
MARINERADE OLIVER & CORNICHONS
55
BUFFALO WINGS
kryddiga kycklingvingar med blåmögelost-dipp
85
Snacks
SNACKS PLATEAU
ostar, charkuterier, oliver och cornichons
PETIT PLATEAU . 165
GRAND PLATEAU . 255
FÖRRÄTTER
ISABELLE CRAB ROLL
briochebröd fyllt med krämig krabbröra, smörad krabba och picklad fänkål
145
CAPRESE DI BUFALA
buffelmozzarella med tomat,
picklad grön tomat, basilika och balsamvinäger
135
GRILLAD ROMANSALLAD
med ceasardressing, parmesanost, stekt majs,
picklad jalapeño & marcona mandel
125
STEAK TARTARE
råbiff på nötinnanlår med kapris, cornichons, schalottenlök, dijonmajonnäs, äggula och krutonger
155
HETA SCAMPI
jätteräkor med espelettepeppar, chili,
persilja och vitlök.
serveras med aioli och surdegsbröd
145
FRITERAD TORSK
med friterad potatis, jalapeñomajonnäs, fänkåls- & äppelcrudité och inlagd gurka
155
HUVUDRÄTTER
DAGENS FÅNGST
vit fisk serverad med beurre blanc sås,
saltbakad gulbeta, friterad grönkål,
forellrom och friterad potatis
275
STEAK TARTARE
råbiff på nötinnanlår med kapris, cornichons,schalottenlök, dijonmajonnäs, äggula och krutonger. serveras med pommes frites
275
TARTE FLAMBEE
alsacepizza med crème fraiche, getost, rökt sidfläsk, karamelliserade päron och valnötter
185
RISOTTO
med svartrot, svamp, Parmesan, hackad Marconamandel och persilja
195
STEAK FRITES
ryggbiff med rödvinssås och bearnaise, haricots verts, bakad tomat och pommes frites
325
Ostron
DAGENS OSTRON
serveras med schalottenlökvinägrett,
citron och tabasco
Dagspris
PONZUOSTRON
med ponzusås, gurka och brynt smör
55 / st
BLOODY MARY OSTRON
pankofriterat med kryddig tomat- och selleriröra
65 / st
1 bit 65
3 bitar 175
5 bitar 285
Serveras med bröd & marmelad
COMTÉ 18M
BRIE DE FAVIÈRES
LAGUIOLE
SAINT FELICIEN
TOMME PER DIOU
MOTHAIS SUR FEUILLE
BLEU D’AUVERGNE
MUNSTER
CHOKLADTRYFFEL
45 / 2 st
CRÈME BRÛLÉE
85
MACARONS
fråga efter dagens urval
20 / st
T.R.E.
chokladtryffel, kirk & sweeney 12y rom och espresso
115
FONDANT AU CHOCOLAT
serveras med hemgjord vaniljglass och färska bär
115
DESSERT
MOULES ISABELLE
blåmusslor, vitt vin, grädde, persilja och espelette peppar. Serveras med pommes frites eller surdegsbröd
225
MOULES NORMANDES
blåmusslor, äppelcider, grädde, lök och strimlat äpple. Serveras med pommes frites eller surdegsbröd
225