top of page

MARCONAMANDLAR

65

POMMES FRITES MED DIPP

55

MARINERADE OLIVER & CORNICHONS

55

BUFFALO WINGS

kryddiga kycklingvingar med blåmögelost-dipp

85

Snacks

SNACKS PLATEAU

ostar, charkuterier, oliver och cornichons

PETIT PLATEAU    .    165

GRAND PLATEAU   .   255

FÖRRÄTTER

ISABELLE CRAB ROLL 

briochebröd fyllt med krämig krabbröra, smörad krabba och picklad fänkål

145

CAPRESE DI BUFALA

buffelmozzarella med tomat,
picklad grön tomat, basilika och balsamvinäger

135

GRILLAD ROMANSALLAD

med ceasardressing, parmesanost, stekt majs,

picklad jalapeño & marcona mandel

125

STEAK TARTARE

råbiff på nötinnanlår med kapris, cornichons, schalottenlök, dijonmajonnäs, äggula och krutonger

155

HETA SCAMPI

jätteräkor med espelettepeppar, chili,

persilja och vitlök.

serveras med aioli och surdegsbröd

145

FRITERAD TORSK 

med friterad potatis, jalapeñomajonnäs, fänkåls- & äppelcrudité och inlagd gurka

155

HUVUDRÄTTER

DAGENS FÅNGST 

vit fisk serverad med beurre blanc sås,

saltbakad gulbeta, friterad grönkål,

forellrom och friterad potatis

275

 

STEAK TARTARE   

råbiff på nötinnanlår med kapris, cornichons,schalottenlök, dijonmajonnäs, äggula och krutonger. serveras med pommes frites

275

TARTE FLAMBEE   

  alsacepizza med crème fraiche, getost, rökt sidfläsk, karamelliserade päron och valnötter

185

RISOTTO   

med svartrot, svamp, Parmesan, hackad Marconamandel och persilja

195

STEAK FRITES

ryggbiff med rödvinssås och bearnaise, haricots verts, bakad tomat och pommes frites

325

Ostron

DAGENS OSTRON

serveras med schalottenlökvinägrett,

citron och tabasco

Dagspris

 

PONZUOSTRON

med ponzusås, gurka och brynt smör

55 / st

 

BLOODY MARY OSTRON

pankofriterat med kryddig tomat- och selleriröra

65 / st

1 bit 65

3 bitar 175

5 bitar 285

Serveras med bröd & marmelad

COMTÉ 18M

 

BRIE DE FAVIÈRES

 

LAGUIOLE

 

SAINT FELICIEN

TOMME PER DIOU

 

 MOTHAIS SUR FEUILLE

 

BLEU D’AUVERGNE

 

MUNSTER

CHOKLADTRYFFEL

45 / 2 st

CRÈME BRÛLÉE

  85

MACARONS 

fråga efter dagens urval

20 / st

T.R.E. 

chokladtryffel, kirk & sweeney 12y rom och espresso

 115

FONDANT AU CHOCOLAT 

serveras med hemgjord vaniljglass och färska bär

115

DESSERT

MOULES ISABELLE  

 blåmusslor, vitt vin, grädde, persilja och espelette peppar. Serveras med pommes frites eller surdegsbröd

225

MOULES NORMANDES 

  blåmusslor, äppelcider, grädde, lök och strimlat äpple. Serveras med pommes frites eller surdegsbröd

225

KVÄLL

Ons - lör 17-sent

BRUNCH

lör - sön 12-16

LUNCH

tis - fre  11.30-14.30

bottom of page