top of page

MOULES
WEDNESDAYS


På onsdagar under vintern och våren fokuserar vi på blåmusslor. Vi har fantastiska musslor i vårt kalla Västerhav och de går att servera på många olika vis. Med hjälp av vår franska systerkrog Le Comptoir har vi tagit fram ett antal olika recept. Fransmännen vet hur man skall njuta av denna klassiker! Välj mellan pommes eller surdegsbröd till dina musslor
MOULES WEDNESDAYS

1. Moules Frites
Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum
189 -
2. Moules Frites
Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum
189 -
3. Moules Frites
Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum
189 -
4. Moules Frites
Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum
189 -
155
ISABELLE LOBSTER ROLL
BRIOCHE, HUMMER “SKAGEN” OCH SJÖKORALL
95
BURRATA
KRÄMIG MOZZARELLA MED BAKADE TOMATER, KRUTONGER OCH FLÄDERKAPRIS
STEAK FRITES
RYGGBIFF MED RÖDVINSSÅS, DRAGONMAJONNÄS OCH POMMES FRITES
135
295
TARTE FLAMBEE
MED CRÈME FRAICHE, SVAMP, COMTÉ OST OCH TRYFFEL
DAGSPRIS
FÄRSKA OSTRON
DAGENS OSTRON, SERVERAS MED SCHALOTTENLÖKVINÄGRETT, CITRON OCH TABASCO
HETA OSTRON
MED CHILIPASTA, ROSTAD LÖK OCH MYNTA
55 / ST
GRÖNA OSTRON
MED GRÖN TOMAT- & DILLVINÄGRETT
55 / ST
GRATINERADE OSTRON
MED BRILLAT SAVARIN OST
55 / ST
60
85
CRÈME BRÛLÉE
DAGENS OSTAR
195
MOULES À LA BASQUAISE
BLÅMUSSLOR, VITT VIN, GRÄDDE, PERSILJA OCH ESPELETTE PEPPAR
MOULES À LA NORMANDE
BLÅMUSSLOR, ÄPPELCIDER, GRÄDDE, LÖK OCH SKIVAT ÄPPLE
195
MOULES À LA PROVENÇALE
BLÅMUSSLOR, TOMATSÅS, CHORIZO, ÖRTER OCH KRUTONGER
195
MOULES À LA CREOLE
BLÅMUSSLOR, KOKOSMJÖLK, INGEFÄRA, CHILI OCH CITRONGRÄS
195
bottom of page