top of page

MOULES

WEDNESDAYS

På onsdagar under vintern och våren fokuserar vi på blåmusslor. Vi har fantastiska musslor i vårt kalla Västerhav och de går att servera på många olika vis. Med hjälp av vår franska systerkrog Le Comptoir har vi tagit fram ett antal olika recept. Fransmännen vet hur man skall njuta av denna klassiker! Välj mellan pommes eller surdegsbröd till dina musslor

MOULES WEDNESDAYS

1. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

2. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

3. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

4. Moules Frites

Musslor med Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum

189 -

155
ISABELLE LOBSTER ROLL
BRIOCHE, HUMMER “SKAGEN” OCH SJÖKORALL
95
BURRATA
KRÄMIG MOZZARELLA MED BAKADE TOMATER, KRUTONGER OCH FLÄDERKAPRIS
STEAK FRITES
RYGGBIFF MED RÖDVINSSÅS, DRAGONMAJONNÄS OCH POMMES FRITES
135
295
TARTE FLAMBEE
MED CRÈME FRAICHE, SVAMP, COMTÉ OST OCH TRYFFEL
DAGSPRIS
FÄRSKA OSTRON 
DAGENS OSTRON, SERVERAS MED SCHALOTTENLÖKVINÄGRETT, CITRON OCH TABASCO 
HETA OSTRON 
MED CHILIPASTA, ROSTAD LÖK OCH MYNTA 
55 / ST
GRÖNA OSTRON 
MED GRÖN TOMAT- & DILLVINÄGRETT 
55 / ST
GRATINERADE OSTRON 
MED BRILLAT SAVARIN OST 
55 / ST
60
85
CRÈME BRÛLÉE  
DAGENS OSTAR
195
MOULES À LA BASQUAISE
BLÅMUSSLOR, VITT VIN, GRÄDDE, PERSILJA OCH ESPELETTE PEPPAR
MOULES À LA NORMANDE
BLÅMUSSLOR, ÄPPELCIDER, GRÄDDE, LÖK OCH SKIVAT ÄPPLE
195
MOULES À LA PROVENÇALE
BLÅMUSSLOR, TOMATSÅS, CHORIZO, ÖRTER OCH KRUTONGER
195
MOULES À LA CREOLE
BLÅMUSSLOR, KOKOSMJÖLK, INGEFÄRA, CHILI OCH CITRONGRÄS
195
bottom of page